Skip to main content

How to clone a single branch in git?


git clone -b <branch> <remote_repo>

Comments

  1. Thủy hải sản giàu axit béo omega 3, protein, sắt, canxi, rất hữu ích cho thực đơn dinh dưỡng khi mang thai bà bầu 3 tháng đầu có nên ăn hải sản hay không, bà bầu có nên ăn rau muống không, Bà bầu ăn rau muống không hề có hại như nhiều người nghĩ mà con rất bổ dưỡng cho cả mẹ và còn, bà bầ̀u có dùng được nấm linh chi không vì người thường khi sử dụng nấm linh chi rất tốt cho cơ thể, bà bầu có ăn yến sào được không vì yến sào rất tốt cho cơ thể, vậy bà bầu có nên tập yoga không vì nghe nói yoga tốt cho sức khỏe, tập yoga giúp máu lưu thông dễ và giúp sinh tốt, bà bầu uống dầu cá được không vì dầu cá có chứa nhiều omega 3 giúp phát triển thai nhi và ngoài ra còn bổ sung các chất cho cả mẹ, bà bầu có nên uống sữa đậu nành không, sữa đậu nành rất tốt cho cơ thể vì trong sữa đậu nành có nhiều chất dinh dưỡng nhưng không nên uống nhiều qá trong một ngày, bà bầu có ăn măng cụt được không, khi ăn măng cụt bà bầu vừa bổ sung chất dinh dưỡng cho cơ thể mình và cả thai nhi, ngoài ra vỏ măng cụt còn có thể chữa bệnh nữa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Pascal Fares and Open Source Lebanese Movement >

Popular posts from this blog

Setting Up Network RAID1 With DRBD On Ubuntu 12.04

A Network software raid1Setting Up Network RAID1 With DRBD On Ubuntu 12.04 This tutorial shows how to set up network RAID1 with the help of DRBD on two Ubuntu 12.04 systems. DRBD stands for Distributed Replicated Block Device and allows you to mirror block devices over a network (like raid1 with 2 disks). This is useful for high-availability setups because if one node fails, all data is still available from the other node.
1 Preliminary Note We use two servers (both running the same version of linux in our case Ubuntu 12.04): server1.cofares.net (IP address 192.168.10.100)server2.cofares.net (IP address: 192.168.10.101) Both nodes have an unpartitioned second drive (/dev/sdb) with identical size (X GB) that I want to mirror over the network (network RAID1) with the help of DRBD. It is important that both nodes can resolve each other, either through DNS or through /etc/hosts, /etc/hosts would be a better choice (our 2 servers are on the same switch and local. You can modify /etc/hosts on…